Smile
 terug naar de startpagina
     Wie zijn wij?
     Nieuwsblog
     Activiteiten
     Meer informatie
     Ervaringen van clienten
     Gedenken van een dierbare
     Chatten
     Gastenboek
     Contact gegevens

THE NEW WAY, zoekt,

 
Maatjes project 'een nieuwe weg'


Heeft u een psychische stoornis en word u regelmatig gekweld door de symptomen hiervan??
Is het voor u moeilijk om hier in uw eentje mee om te gaan en wilt u niet voor ieder wissewasje uw hulpverlener lastigvallen??
Wilt u eens gezellig naar de stad en durft u dat alleen niet aan?? Of wilt u gewoon eens met iemand praten eens dammen, kaarten of wat
dan ook.

Dan is The New Way wellicht iets voor u.

Wij zorgen namelijk voor een maatje. Een maatje is iemand met dezelfde problematiek als u of iemand die betrokken is bij de medemens, iemand die gewoon als mens met u optrekt als u dat nodig heeft, iemand met een luisterend oor waar u mee kunt lachen en ook kunt huilen.
Kortom iemand die er is voor u als een vriend of een vriendin.

Ons Maatjes project is niet regiogebonden en loopt door het hele land, wij zoeken mensen die hiervan gebruik willen maken. Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven op email adres: peter@thenewway.eu wij nemen dan spoedig contact met u op.
 
Heeft u een psychische stoornis maar wilt u graag andere gelijksoortige mensen terzijde staan. Of bent u betrokken bij uw medemens en bent u bereid een ander ter zijde te staan die dat om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen. Kunt u goed luisteren en aanvoelen.
Bent u creatief ingesteld??
Dan het Maatjesproject van The New Way wellicht iets voor u:

Ons Maatjes project is niet regiogebonden en loopt door het hele land, wij zoeken mensen die hiervan gebruik willen maken. Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven als Maatje op email adres: peter@thenewway.eu wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bent u ons nieuwe Maatje…wij wachten op u.
 
Hoe werkt ons project

U geeft zich op als Maatje op onze e-mail wij sturen u een formulier waarop u kunt vertellen wie u bent en waarom u een geschikt Maatje denkt te zijn. Bent u dat dan krijgt u van ons een formulier met de regels waaraan een Maatje zich dient te houden en koppelen wij u aan uw Maat bij u in de buurt en u kunt u met hem of haar kennismaken. Als de klik er is kunt u als Maatje aan de slag.
Een maal per maand wordt u benaderd door ons voor een gesprek waarin u en uw Maat aan kunnen geven of jullie ergens tegen aanlopen. U krijgt een begeleider aangewezen een professionele kracht die u ten alle tijden zij het tijdens kantooruren kunt contacten als er problemen zijn. Tevens heeft u recht op een Maatjestraining door The New Way verzorgd.

Voor de mensen die een Maatje zoeken zijn er geringe kosten aan verbonden die wij moeten maken voor het geven van trainingen reiskosten telefoon en professionele begeleiding. Deze kosten bedragen eenmalig 150 euro.

The New Way wil graag zijn Maatjes project landelijk gaan starten maar daarvoor hebben we uw hulp nodig dus bent u geïnteresseerd geeft u op des te eerder kunnen we van slag gaan we wachten op u.

The New way

THE NEW WAY - 2009 // 2011 - KVK : 20152106
Design & development : FutureFarm